Kjolskola del 2: Vippig finklänning

vippigt

Klänning från Oasis, tröja och skärp från Lindex, ballerinas från Brandos.

Lektion 2 är för er som har festliga klänningar och kjolar, men kanske ine vet vad ni ska göra av dem en vanlig onsdag. Mitt råd: Klä ner! En vippig, söt klänning skulle jag klä ner med en tröja, heltäckande strumpbyxor och flats. Finare klänningar blir vardagligare med hjälp av enklare accessoarer. Den här klänningen passar både working mamas och mammaliediga eftersom den går att göra hur basic eller uppklädd du vill. Vill du vara finare, eller kanske har en dejt med din älskling efter jobbet kickar du bara av ballerinorna, hoppar i ett par heels och byter tröjan mot en kavaj eller finare kofta. Lätt som en plätt! Låt inte godbitarna samla damm i garderoben, använd dem! Ett exempel ur min egen garderob, här använder jag min ljust aprikosa klänning som jag fyndat i thailand vid ett bröllop, här är samma klänning i ett mer nedklätt sammanhang, på väg till jobb.

Frågor på det?

0 tankar på “Kjolskola del 2: Vippig finklänning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.