Kattkalas!

Det har varit tyst på bloggen denna söndag. Det beror på att jag har förberett och haft kalas nr 2 idag, det med alla barnen. Puh, alltså, varför har ingen varnat mig för hur mycket väsen fem cupcakesstinna tjejer och en galen bebis gör! Kalasflickn är i alla fall sjukt nöjd och sover sött i sin säng. Lillebror gör likadant och snälla pappan, som tog andra timmen själv så att jag fick gå och träna (massor av eloge och applåder!), har jag stoppat ner i ett bad. Om en stund blir det god gryta och ett glas rött till middag. Men först ska jag planera mathandling imorgon och gå igenom veckan. Men först, lite kalasbilder:

Publicerat i Maja:

0 tankar på “Kattkalas!”

  1. Vilka fina cupcakes!!! Vi ska i december och januari ha 4 års samt 6 års kalas och jag bävar redan….Brukar vara helt utmattad efter barnkalas och släktkalas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.