Min ”jeans och tröja”

Som ni säkert förstått är jag inget big fan av byxor. Jag tycker de sitter åt och korvar sig, mycket obekvämt! Istället är jag en kjoltjej av rang och har det nästan jämt. Jag har ju fått frågor om en kjolskola på bloggen, jag tänkte lägga upp den i helgen. Ni som undrar, vad vill ni ha ”hjälp” med?

Idag är det freeeedag och det känns så skönt med lite ledighet för lilla familjen. Man blir ju extra trött nu i mörkret och då blir jag ännu mer mysa-med-familjen-sugen. Men innan ledigheten börjar är det dags för veckans sista arbetsdag. Jag möter den i strumpbyxor och top från H&M, kjol från Gina Tricot, skärp rån Joy och kofta från Zara. Det här är en enkel, mjuk och lagom fin outfit som fungerar som min ”jeans och tröja”, dvs något jag slänger på mig när jag har lite bråttom.

0 tankar på “Min ”jeans och tröja””

 1. Hej hej,
  Detta är första gången jag är inne hos dej,
  Men absolut inte den sista! 🙂
  Bra blogg du har 😀
  Kika gärna in hos mej med
  3 kategorier

  Vardag- Vad jag gör om dagarna

  Sex & Relationer -för ett smartare&skönare kärleksliv
  och

  DU,DU,DU- allt för att göra dej säkrare,gladare,snyggare 🙂
  Önskar dej en bra fredag!
  Pussar ♥

 2. Hej Stina! Jag har följt dig sen du väntade Maja men är dålig på att kommentera..
  Nu har jag nyligen fått en egen liten tjej och tycker det är jättesvårt att veta vad man ska ta på sig! Är vanligtvis också en klänning/kjol-tjej, får lätt klaustrofobi i jeans och speciellt när man har gravidkilon kvar. Men jag tycker det är svårt att få till så att det funkar när man ammar. Har du något tips?

  Tack för en bra blogg som hjälper mig hålla mig vaken under amningsnätterna!

  1. Självklart har jag det! Lösningen stavas knappar. Skjortklänningar som går att knäppa upp med ett bra haka av-amningslinne under blev min räddning under de månader jag ammade. Komplettera med kofta så du inte får mjölkstockning! Blusar och skjortor med amningslinne under är oxå amningsvänligt, du kan du kombinera med vippig kjol, tjocka strumpbyxor och kofta. Lycka till med lilla bebisen, det blir snart bättre nattetid. Det ör lite upp och ner i början. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.