Tisdagsklänning

Ännu ett lyckat köp från Joy! Min fina, vippiga marinblå (den ser grön ut på bilden) klänning som jag i dag matchar med gröna (faktiskt) strumpbyxor, kota och rosettskärp från H&M. På jobbet har jag ljusfrå pumps, men på vägen dit får det nästan bli gummistövlar med tanke på hur regnet öser ner utanför fönstret. Hoppas ni får en finfin tisdag!

0 tankar på “Tisdagsklänning”

  1. En fin outfit som vanligt! Jag är lite avis på dina fina klänningar och kjolar. Vill gärna använda det också, men det slutar alltid med att jag drar på mig ett par jeans. Vore kul om du vill göra ett inlägg ”kjol för newbies”. Med tips på enkel kjol/klänning att börja med. Om du vill så klart. Det är så fint med klänning särskilt nu på hösten. Tack för en fin blogg!

  2. Håller med lisa. Hjälp oss fylla garderoben med kjolar å andra go’bitar :).
    (Kjol-premiärar faktiskt idag å tackar dig för inspirationen 🙂

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.