Hej nya veckan!

20121008-081434.jpg

Piggar upp mig med en festlig bild på min söta bebis

Inte hel klockren start på den här veckan tyvärr. Måste lära oss att ha lite framförhållning. Ny regel: göra oss morgonredo kvällen innan! Det vill säga kläder ska läggas fram, eventuella väskor ska packas och mat ska förberedas innan vi säger god natt. Jag haaatar att vara dåligt förberedd och ute i sista sekunden. Och för att förhindra det så måste jag ju ta tag i grejena innan de blir till stressmoment. Med det sagt startar jag om den här veckan!

Jag har nya fina kläder på mig idag (ska be min lunchdejt fota så att ni får se senare). Kläderna från Brittiska Joy the Store hämtades ut i helgen och de var om möjligt ännu finare än vad jag vågade hoppas på. Så en blus därifrån fick pigga upp den här dagen. Annars bjuder dagen på lunch med fina Anna, flex-träning ikväll (var på ett dödens jobbigt intervall-flex igår, men än så länge har jag ingen träningsvärk, lite besviken faktiskt med tanke på hur jag slet), mammalagad middag och Jonas Gardells nya serie på tv ikväll. Det blir nog en bra måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.