Maja-kalas!

Igår hade vi födelsedagskalas för vår lilla fina flicka. Vi fixade mat och tårta och bjöd in familjen och några vänner till en så mysig eftermiddag. Barnen stojade, de vuxna pratade och stämningen var på topp. Tyvärr hängde inte kameran riktigt med, men här kommer bilderna jag fick till. Vi bjöd på ”sittande mingel”. Plockmat i form av halloumi och fikon-spett, en matig sallad med charkuterier, kycklingfilé, sweet and salty nuts, ungsbakad potatis med örtsalt och paprika sås. Till det drack vi öl, vin, jordgubbssaft eller ramlösa. Barnen fick klassiska monsterbakelkser från Konsum, en sådan fick jag alltid när jag fyllde år som liten flicka. Till de vuxna hade jag bakat chokladtårta med hasselnötter och björnbär, riktigt god, recept kommer senare. Maja var så nöjd och fick så fina presenter. En riktigt lyckad tillställning!

Nu kommer de! Det här är den enda bilden jag lyckades fånga på födelsedagsdonnan. Illa!

Dukat till fest, inte galet cirkustema, men ganska färgglatt.

En glimt av barnbordet.

Födelsedagsklassiker hemma hos mig.

0 tankar på “Maja-kalas!”

  1. Kul att det blev lyckat! Livia blev sjuk i torsdagskväll efter badet och somnade innan pannkakan 🙁 fick ställa in gårdagens släktkalas tyvärr. nu laddar hon för barnkalaset nästa helg ist! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.