Färgkick!

20121005-075627.jpg

Jag blir så glad av härliga färger! Det piggar upp vilken morgon som helst. Idag kör jag jadegröna strumpbyxor, ceriserosa kappa och koboltblå skor. Det blir nog sista dagen med ballerinas idag för nu är det verkligen höst. Måste lämna in vinterstövlarna på omklackning i helgen. Tyvärr är båda paren svarta, så det tar lite emot. Svart tynger ner mig och jag känner mig inte lika pigg i mörka kulörer som jag gör i ljusa och starka. Men vad ska man göra? Som ni ser på bilden gillar jag genomtänkta färgkombinationer. Kaffemuggens rand matchar åkkortet. Maten, även den färgglad, planerar jag att servera till fredagsmiddag. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.