Bästa pressyn

20121004-160657.jpg

Maja började redan i somras prata om att hon önskade sig en Barbie när hon fyllde år. Jag har medvetet inte presenterat henne för den väldigt smala dockan. Inte bara för att jag tycker att hon är lite tunn utan för att jag vill spara på tiden lite. Sprida ut leksaksskurarna. Själv ääääälskade jag Barbie som liten tjej och lekte med dockorna långt upp i skolåldern. Jag och min syster pysslade med dockorna, intredde området under skrivbordet till barbielägenhet och sydde kläder till henne från mönster. Som jag älskade mina dockor! Vi får se om Maja blir lika fäst. Imorse fick hon en brudbarbie (vad annars med en bröllopsreporter till mamma?) och som det glittrade i ögonen på henne när hon öppnade paketet med den stora rosetten, helt klart bästa presenten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.