B-day prepp, vippkjol och paljetter

Pressys för in älskling

Puh, stressig onsdag det här. Imorgon blir nämligen min stora fina tjej fem år. Den 3 oktober 2007 20.45 kämpade jag som tusan där ute på Danderyds sjukhus. Jag var i trött efter många, många timmars värkarbete. Jag hade så ont att min barnmorska tyckte jag skulle få mer bedövning. Det ville jag inte ha, jag ville bara ha min bebis. Ett par timmar senare, 23.57 såg vår vackra Maja dagens ljus. Det är så otroligt magiskt det som sker i förlossningsrummet. Att få barn är det finaste som hänt mig. Så dagen idag har spenderats flängande på stan, bakandes bullar – lillan är passande nog född på kanelbullens dag och slagit in paket för glatta livet. Nu har jag ä-n-t-l-i-g-e-n landat i soffan. Ser fram emot Greys säsngstarten. Oj, måste nog stärka mig med en bulle om jag ska palla med spänningen.

Idag har jag burit min finaste blus från H&M i vinrött med min vippkjol som jag köpte i Thailand för många år sedan. Vinröda strumbyxor till det. Höstigt och fint 🙂 Nu måste jag bara komma på hur jag ska ta mina outfitbilderna för det är så mörkt om mornarna att det inte blir bra!

0 tankar på “B-day prepp, vippkjol och paljetter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.