Barnbloppis!

I helgen rensade jag ut en del av barnens urvuxna vinterkläder och lade upp dem på blocket. Jag kom på att jag ju faktiskt kan visa er sakerna, kanske är det någon av ni läsare som är intresserad? Priserna är exklusive frakt, det går bra att hämta skaerna i södra Stockholm. Allt är i utmärkt skick! Maila mig på girlebloggen@hotmail.com eller skriv en kommentar till inlägget så kontaktar jag er.

Ljuvlig åkpåse från svenska Segr. Vi köppte den när Ebbot var nyfödd 2011 och han har använt den två säsonger. Det finns hål för selen och påsen passar bde till ligg och sittvagn. Det finns ett smart blixtlås som öppnar upp hela påsen. Det går att öppna den i fotändan om barnet har smutsiga skor. Nypris 1 195 kr på Babyland.
Ditt pris: 800 kr

Lila Polarn-overall (den varmaste de har) från Maja. Hon har använt den i två säsonger. Inköpt 2010 och är i gott skick. Här kan ni läsa om alla funktioner.  Nypris 1 299 kr.
Ditt pris: 600 kr

Manschesteroverall från Majas bebistid, stl 68. Använd sparsamt av henne då vi hade två overaller. Ebbot har inte haft den. Beigerandigt innefoder i bomull. Passar perfekt för babyn som ligger i vagnen i en åkpåse. Nypris: 599 kr.

Ditt pris: 200 kr
Vinterskor från Vincent. Stabila och varma. Maja har använt dem en säsong innan hon började på dagis. Nypris 649 kr.
Ditt pris: 250 kr

Happy shopping!

0 tankar på “Barnbloppis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.