Mina 4 bästa peppbloggar just nu

Förutom mina medsystrar här på Lifestyleblogs så har jag några fantastiska bloggar som jag följer. De ger mig pepp, inspiration och välbehag av olika anledningar. Jag tycker att ni ska kika in hos dessa donnor därför att…

Pink Pastry gör helt ljuvliga små bakverk. Viktoria som skriver bloggen kontaktade mig för många år sedan för att hon undrade om vi var intresserade av hennes New York-bröllop för Allt om Bröllop. Om vi var! Jag intervjuade henne och hennes man till ett läsarbröllop och sedan dess har vi blivit ”bloggvänner” rent privat. Viktoria inspirerar ständigt med sina konstverk till bakverk, sin godhjärtade energi och hennes fina ton. Hon väcker baklust!

Chez Larsson för att Benita har en fantastisk smak. Hon är en riktig DIY-tjej och renoverar hennes ljuvliga radhus med varsam hand. Chez Larsson-bloggen ger mig inte bara idéer till ännu mer vitt i inredningen. Benita är en vän av ordning och hon är en fena på att organisera. Jag blir alldeles tagen när jag ser hennes rena ytor och hennes finurliga ordning i hemmet. Jag blir superpeppad att lägga var sak på sin plats här hemma och det är därför jag dragit igång hela ordning&reda-projektet.

Emmas Vintage för att hon har så ljuvliga outfits och roliga historier om hennes liv. Emma var min handledare när jag praktiserade på VeckoRevyn. Sedan dess har hon varit webbredaktör på både Glamour och Damernas Värld. Nu är hon på väg mot nya äventyr och det ska bli så roligt att följa hennes framgångar. Emma är världens goaste och duktigaste tjej som är grym på att göra webb men också på att få allt att se ut som om hon lever på 1940-talet. Jag älskar alla hennes klänningar och hennes humoristiska språk. En riktig glad-blogg!

The Sweetest Occassion för att hon blandar allt som jag gillar. Bloggen bjuder på ljuvliga bilder, bakinspiration och köptips. Jag blir alltid glad och får nya idéer när jag tittar in i bloggen och det är bara riktigt snygga bilder. I like!

0 tankar på “Mina 4 bästa peppbloggar just nu”

  1. Tack för tips 🙂 Emmas vintage gillar jag också! Mina favvosar är (förutom Girle :-)) Linda K, Julias vita drömmar och Monica Eisenmans blogg på Mama 🙂

  2. Vad kul med lite bloggtips. Alla är okända för mig så jag ska absolut kika in och se om jag hittar någon favorit.

    Kram Åsa

  3. Jag vill lyfta fram din blogg, det är den jag läser först varje dag! Du inspirerar mig å jag blir glad av att läsa om din vardag å dina pyssel 🙂 kram

  4. Tack snälla söta du! Blir så glad! Har haft lite tråkigheter, så har därför tyvärr inte följt min morgonrutin och titta in här varje dag. Har fått operera min lilla vovve. Men det har gått jättebra, håller nu bara tummarna för riktigt bra besked och att han återhämtar sig fint. Åhh sånt här påminner en om varför man bloggar. Finaste bloggvänner, som älskar samma saker som du. Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.