First Lady

Min nya favoritinspirationsshop på nätet, Joy, har just nu en kollektion som känns mitt i prick. De kallar den First Lady och jag föll pladask för signaturlooken.  Så snyggt med lite sextiotalinfluenser så här på höstkanten. Jag blev alldeles förälskad i den dimmiga kråsblusen så den och två klänningar som jag bloggat om innan hamnade i varukorgen och klickades hem redan innan lördagsfrukosten. Nu väntar jag med spänning på att paketet ska anlända. Det är det tråkiga med att handla online, att jag måste vänta på leveransen. Men det är så roligt när SMS-avin plingar telefonen och jag kan hämta ut det efterlängtade paketet. Ska bli så kul att få lite nytt i garderoben! Jag har mest köpt strumpbyxor och barnkläder den här hösten känns det som. Och eftersom jag har en ny vardag vill jag ha lite nya kläder. Så nu är jag mer än nöjd som får gå och längta efter mina nya kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.