Heelsjakt

Jag har upptäckt att jag inte har ett endaste par pumps som inte har öppen tå. Helt omedvetet är jag tydligen helt galen i peeptoes. Vilket är sjukt snyggt under sommarhalvåret, inte lika självklart i höstsverige. Jag gillar ju att vara office-chic och därför vill jag så gärna ha möjlighet att bära heels när jag känner för det (det gjorde jag tydligen inte idag, för det sitter ett par converse på mina fötter, skyller på att jag inte vill bli blöt om tårna, haha). Så nu är jag på jakt efter ett par snygga jobbskor. De ska vara lagom höga, nätta och ganska sköna. Jag skriver ganska för högklackat är sällan bomull för fötterna. Har ni några tips?

20120928-080043.jpg
Godingar från H&M

0 tankar på “Heelsjakt”

  1. Jag köpte ett par ecco förra hösten som faktiskt både var snygga och grymt sköna att gå i. Tamaris är ett annat tips om du vill ha bekväma pumps 🙂

  2. Tamaris, Ecco, Rizzo (hade förra året ett par ursnygga chanel-varianter som jag fortfarande grämer mig över att jag inte slog till på).

    1. Åh, det är så jobbigt när man grämer sig för köp man missar. Jag har en hattask från Ceannis som jag inte hade råd att köpa men som jag fortfarande inte kan få ur huvudet (den är från 2009). Tack för skotips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.