Freeeeeedagsblommor + nya vaser

Åh vad härligt med helg! Jag har vaknat varendaste morgon och trott att idag, idag är det fradag. Men icke. Det har varit måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. Men inte fredagar. Förrän idag. Jag älskar pirret i magen jag får dessa dagar. Dagen blev inte sämre när jag fick komma hem till glada och piggare (Maja har varit lite febrig idag) barn och en ännu gladare pappor. Fina fredagsblommor stod på bordet och ett skumbad stod redo för mig och mitt magasin. Hur härligt som helst! I helgen har vi inte mycket planer, bra det eftersom Maja är lite hängig. Mamma kommer på middag imorgon och Maja har dans på söndag. Men annars är det lugnt. Vad ska ni hitta på?

 

Hämtade ut några paket idag förresten. I ett låg de där vaserna som jag ska matcha vår blivande soffa med. Så fina och på rea i Ilvas webbshop.


0 tankar på “Freeeeeedagsblommor + nya vaser”

 1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Visst är det häligt med snittblommor som en liten extra lyx i vardagen!
  Jätte fina vaser.
  Vi ska på cirkus på söndag och i morgon får vi se vad dagen bjuder på. Kanske en sväng till Skånemässans Hälsa & skönhet.

  Önskar dig en riktigt härlig fredagskväll!

 2. Här blir det utrensning och städning av klädkammare och förråd då vi har visning på lägenheten nästa vecka. Har äntligen hittat och köpt en större lägenhet i samma område så nu blir det flytt i årsskiftet 🙂 Spännande och stressigt på samma gång 🙂

 3. Japp :-), 70 kvm om man räknar bort förråd och klädkammare. Nu blir det 95 kvm och förråd utanför lägenheten med två uteplatser 🙂 och vi stannar söder om söder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.