I did it!

Jag har känt mig så trött och orkeslös hela veckan. Jag har liksom inte hunnit vakna till förrän det är dags att gå och lägga sig igen. Först trodde jag att jag höll på att bli sjuk. Sedan var jag säker på det var det nya höstmörkret. Men sedan kom jag på det: jag har inte tränat den här veckan! Plötsligt blev det ju klart. Träningen ger mig grym energi, jag får chansen att rensa huvudet och mitt godissug blir mindre. För att råda bot på detta bokade jag in mig på ett arobicspass ikväll. Det passet utgick plötsligt till fördel för mördarpasset cirkelfys. Och oj vad skönt det var. Och jobbigt, jobbigt så att jag höll på att dö. Men nu känns det bra. Och jag kan njuta av sista Pan Am med extra gott samvete.

20120927-212706.jpg
Svettig och sååå nöjd

20120927-212718.jpg
Majas drickflaska fick följa med till Friskis och Svettis, jag kunde inte hitta min 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.