Helgtips!

20120927-074231.jpg

Torsdag idag, vilket betyder att jag tycker att det nästan är helg. Därför kommer här ett härligt tips för ledigheten. Köp nya Elle mat & vin, den är sprängfylld av massor av snygga, smarta och förhoppningsvis goda recept. De har festspecial med massor av flott att bjuda på. Jag vill ordna party pronto. Mitt andra tips är marabous uuuuunderbara lemon&ginger som är som en liten smakexplosion i munnen. Såååå god, ni måste testa!

0 tankar på “Helgtips!”

  1. Hade en jobbarkompis för fyra år sedan som också lovprisade den chokladen.. Då tyckte jag inte den var så god men nu när jag blivit lite vuxnare och choklad inte längre betyder mjölkchoklad kanske det går hem?! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.