Morgongrus

Det är liiiite svårare att klia upp om morgonen när det är så mörkt ute. Idag vaknade vi till regn och rusk. Jag började genast drömma mig tillbaka till helgmorgonen då jag bakade croissanter – köper de vakumförpackade på rulle, så goda! Jag kunde dricka morgonkaffet och apelsinjuicen i lugn och ro framför DI Weekend. Idag blir det andra bullar. Om vardagarna består min frukost av en latte på tunnelbanan och en skål grekisk yoghurt, färska halon, lite nötter och kokos framför mailskörden på kontoret. Jättegott, men inte riktigt lika mysigt som på helgen! Skiljer ni på helgfrukost och vardagsfrukost? Vad äter ni?

Fick äntligen till ett fredagsblomsköp till helgen förra veckan. Den här fredagen hoppas jag på gula rosor, är så sugen på det!

0 tankar på “Morgongrus”

  1. Sedan jag blev gravid och det har blivit mycket viktigare med lugn och harmoni skiljer jag på helg- och vardagsfrukost. Till vardags blir det fil, müsli, linfrön och mandlar och på helgen gör jag smoothie och äter lyxiga mackor med grönsaker och ost och skinka. Nu för tiden längtar jag till helgmorgnarna och tycker att det är härligt att utnyttja den tidiga morgonen (man kan ju inte sova hur länge som helst som preggo…) med en god och lyxig frukost, tända ljus och tidningen.

    Men, man måste ändå försöka se det positivt och tänka att helgmorgnarna hade inte varit så här härliga om vi inte hade de där lite halvgalna vardagsmorgnarna. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.