Hello höstdetaljer

Oj vad det blev höstigt deluxe helt plötsligt! Får köra dubbla strumpbyxor för att inte frysa utomhus numera. Jag vill bara krypa ner i en mysig soffa med en filt över benen och en stor kopp te. Jag vill pyssla hemma och göra fint. Helst i alla rum på en gång. Men det går ju inte. Hemma har vi fördetmesta en vit bas med pasteller. Jag trivs så bra med det men rätt som det är år jag lite cravings på helt andra tongångar. Hade jag inte haft så mycket mintgrönt, turkost, rosa och solgult hade jag lugnt kunnat klä in vardagsrummet  murrigt lila, skarpt svart och lite härliga tryck. Men jag nöjer mig med att drömma litegrann. Om tryck från Lagerhaus, tapet från Pip Studio, doftljus från Voluspa, kudde från Åhléns, spegel från H&M och vas från IKEA. Det är det som är det härliga med bloggen, jag kan styla hur många inspirationskollage jag vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.