God morgon måndag!

Jag ska inte skriva om morgonen som var stressig, om mullvadsögonen och kylan på kroppen på grund av för tunna kläder. Istället säger jag hej hej till den här nya måndagen! Sätter på mig ett leende och sippar sista slurken latte och tänker att livet ändå är ett fantastiskt påfund. Det är roligt att leva! Det är ljuvligt att se lyckliga barn återförenas med sina kompisar efter en ledig helg. Det ska bli spännande att få veckans brudklänningsdos på kontoret eftersom det är fyllt med vita härligheter inför veckans modeplåtning. Hoppas vi alla får en fantastisk vecka!

20120924-080122.jpg
min fina danstjej

0 tankar på “God morgon måndag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.