Nästa veckas looks

Hur är ni på söndagarna? Går ni och surar för att helgen är slut eller peppar ni inför nästa vecka? Jag brukar ägna veckans sista dag åt att ladda om. Hitta ny inspiration och ta det lungt. Allra oftast tränar jag, men det fick stå tillbaka just denna dag eftersom jag och Maja har haft en riktig kultursöndag med Nationalmuseum med syster/moster. Mysigt! Nu har jag fått någon timmes datortid och jag passar på att spana in hos inspirerande flickor för finfina outfitsförslag. Nästa vecka vill jag komma ihåg….

…kombinationen klänning, kappa, heltäckande strumpbyxor och ballerinas som all this happiness. Perfekt och höstigt när det är lagom kallt.

…att det är så sött med en jumper över en klänning, särskilt med markerad midja så här. All this happines har verkligen koll på läget.

… att kombinera annorlunda, här träffar hon mitt i prick igen. Blått och svart är en så fin kombination!

… att vara en riktig lady som vågar mig på überchica kombinationer, som Mademoiselle Robot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.