Den perfekta kappan? Nästan!

20120921-074617.jpg

Åh, imorse dregglade jag en skvätt när jag surfade in på hm.com och såg den här urtjusiga saken. Inför den kallare säsongen behöver jag en varmare kappa och en ännu varmare vinterjacka. Men svart?! Jag vill inte ha en svart vardagskappa. Har ju redan konstaterad att jag blir lite nere av svart och eftersom varenda kotte på kontoret kör nattfärgad ytterrock så är det ett gissel att få hem rätt kappa med sig hem. Men hade den här godingen hade gärna fått vara i marint, bordeaux eller blyertsgrått hade det här varit den ultimata vinterkappan! Jag älskar morgonrockskänslan. Så om ni inte är lika allergiska mot svart, löp&köp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.