Marilyn & Core

20120920-074137.jpg

Puh, ingen vidare start på den här morgonen. Av någon anledning vaknade jag tvär och sur. Det är väldigt sällan jag har dåligt morgonhumör, men idag fick min stackars familj stå ut med sur-girle. Nu har jag laddat lattetermosen med dubbla shots espresso och laddat podradion med programmet Stil om Marilyn Monroe, det ska nog få mig på bättre humör
innan jag hinner landa på odenplan.

20120920-073848.jpg

Jag är så glad att jag bokat in ett corepass senare idag. Jag mår så bra när jag får känna kroppen arbeta fysiskt, särskilt efter en dag på kontoret då jag mest sitter still. Så jag tror nog att den här dagen kommer sluta så mycket bättre än som den började.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.