Busy morning

20120919-075756.jpg

God morgon onsdag, du började lite stressigt! Av ingen anledning alls egentligen, det var lite klurigt att få sig med hela flocken i morgonbestyren. Men nu är barnen incheckade på dagis, inga sura miner på Ebbot – första gången! Själv har jag slagit mig ner på tunnelbanan och stoppat lurarna i öronen. Har nämligen upptäckt att sr:s App bjuder till mycket skön lyssning. Sommarpratare, husmödrar och nu mode. Jag hittade programmet Stil om Michael Kors, så härligt att fördjupa sig i lite modern modekunskap så här på morgonkvisten.

Annars bjuder dagen på jobb förstås, god mat i lunchlådan och middagsbesök ikväll. Det blir en bra dag!

20120919-075808.jpg

20120919-075823.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.