Rosa blommor och Lilla My

Godmorgon tisdag! Idag kan jag äntligen komma iväg till jobbet efter en lite ofrivillig långhelg. Men nu hoppas jag att jag slipper vabba på ett tag. Håll tummarna för att även jag slipper sjukan som har härjat runt hos övriga familjemedlemmar i helgen. Än så länge känner jag mig som vanligt, men jag vågar inte riktigt tro att jag har en sådan stor tur som slipper. Idag mår jag i alla fall bra!

Jag har klänning från H&M som jag köpte i Amsterdam, strumpbyxor är från märkets svenska systerbutik. Skorna är mina Lilla My-pumps från DIn Sko. Väskan i krokopräglat skinn fann jag i en ljuvlig liten väskbutik på Mauritiuz för många, många år sedan.

 

Ha en underbar tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.