Birthday circus

Vi har ju snart en liten femåring härhemma och det måste vi ju förstås fira med dunder och brak. Vi har bestämt oss för att ha ett litet kompiskalas och ett litet kalas för familj och familjevänner. Jag tror att det blir perfekt, inte för mycket stök. Maja fyller på en torsdag och på lördagen efter har vi familjegrejen och helgen efter satsar vi på kompisarna. Födelsedagsbarnet har sedan länge fastställt kalasteman. Det ska bli cirkus på den ena och kattkalas på den andra. Hur sött? Just nu ägnar jag kvällarna åt att surfa runt för att hitta kalasnspiration. Sugrör och cupcakeformar är  hemklickade från kära Strössel&Annat. Nu gäller det att få till själva scenen utan att jag svävar iväg alltför mycket. Jag borde verkligen bli dekoratör/bröllopskoordinator/eventskapare eftersom jag ääääälskar allt fix, trix och planerande inför ett party. Men jag får också inse att jag inte har obegränsat med tid/energi/pengar, men jag tror att det kan bli riktigt härligt.

Härlig och lagom inspiration härifrån.

0 tankar på “Birthday circus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.