Office chic

Jag har satt ihop en önskeoutfit inför hösten på kontor. Kappan är ju bara en önskedröm, men något i liknande snitt borde väl gå att få tag i någonstans?  Mina höstfärger går i marinblått, vinrött och senapsgult. Riktigt fin kombination som harmoniserar samtidigt som det inte blir alltför trist. Jag gillar ju färg, det gör mig glad!

Klänningen är från brittiska Joy och står numera högt upp på min önskelista. Så himla fin! Sött parishalsband från Forever21.com. Drömkappan är signerad Burberry och finns på Net-a-porter.com. Från H&M kommer den söta cocktailringen, mössan (som jag skulle pimpa med en brosch) och koftan. Skorna går att klicka hem från Office.co.uk.

 

0 tankar på “Office chic”

  1. Alltså, den klänningen är såååååå D.I.G !!! Nästan skrattretande hur man kan se ett plagg i så match med en person. Den måste du ha :))))

    Kram finaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.