Inte som jag tänkt + nya to do’s

Oj, tänk så mycket arbete jag skulle få gjort vid det här sjukt inspirerande skrivbordet. Bilden hittade jag på weheartit.

Hej måndag, du blev inte som jag tänkt mig. Imorse vaknade nämligen liten i familjen upp med feber och var allmänt urlakad. Så det fick bli vabb igen. Suck! Jag läste under sensommaren att eftersom sommaren inte bjudit på tillräckligt sol har vi inte fått i oss tillräckligt med d-vitamin, vilket i sin tur innebär att vi går en sjuk höst till mötes. Jag börjar tro att profeterna hade rätt. Lillens feber är redan borta, nu sover han och jag hoppas att han får vara frisk nu. Nåväl, ny vecka i alla fall och med den en ny to do-lista. Jag kommer att köra en samlad lista den här veckan. Det funkar inte att placera in tingen på en speciell dag, vissa dagar blir helt upp och ner. Då får jag inget vettigt gjort. Andra dagar är bättre och då är jag lilla miss effektiv.

Så den här veckan ska jag bita tag i detta:

Familjen
♥ Måste planera Majas kalas
Ta med extrakläder till Maja till dagis
Kika på presenter till den blivande femåringen

Ego
Träna minst två gånger den här veckan
Se till att de där fingernaglarna får lite färg
Ringa skatteverket och ta reda på hur mycket jag ska skatta nu när jag gått ner i tid
Tänka ut lite chica outfits så att jag har ett litet ”lager”

Hemmet
Planera veckans måltider, har lyckats slarva bort menyn jag skrev inför förra veckans storhandling
Inte missa helgblommorna!
Fundera på krukväxtinköp
Städa bokhyllan, rensa ur det jag inte läser

 

0 tankar på “Inte som jag tänkt + nya to do’s”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.