Vad blev veckan av?

Weheartit

Så var den här veckan snart slut. Den har varit fylld med både roliga saker – spadagen igår var ljuvlig. Saker jag inte förstår – jag tänker framför allt på det vidriga rånet på min egen tunnelbanelinje. Vem gör så? Och vad är det för småbarnsförälder som irrar omkring på småtimmarna så överförfriskad att han faller i medvetlöshet? Veckan bjöd också på tråkigheter som Majas sjukdom. Men på det stora hela har det varit en alldeles vanlig vardagsvecka, med mysigt avslut. Förra veckan inledde jag med en to do-lista, nu är det dags att summera. Vad hanns med? Vad fanns det inte plats för i tillvaron? Check it out.

Måndag

♥ Träna flex
♥ Planera Majas kalas (hon får två(!))

Tisdag
♥ Träna ki balans
♥ Måla naglarna

Onsdag
♥  
Rensa kökslådorna
♥ Förbereda matlista och inköpslista inför storhandling

Torsdag
Storhandla?
  Träna Bas

Fredag

♥ Rut kommer
♥ Köpa helgblommor
♥ Laga något extra gott till middag

Lördag
♥ Sturebadet med Mams och sis
♥ Maja på kalas

Söndag
♥ Majas första dans (kolla upp, är inte säker på datum)

Summering: det mesta hann jag med. Maja blev ju sjuk så vi fick ställa in både städning, blomstershopping och kalaset i lördags. Det sistnämnda var så trist för vår fina tjej hade sett fram emot kalaset såååå länge. Det var hjärtskärande att se hur ledsen hon blev. Nästa vecka ska jag hinna med att skämma bort fingrarna med lite lack och jag MÅSTE planera kalasen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.