Relaxing @ Sturebadet

Ett par timmar på spa är bra för mamasjälen.

 

God morgon lördag!

Idag kommer jag att bli riktigt bortskämd. Mamma kände för att skämma bort sina döttrar ordentligt så hon har bokat in oss på Sturebadet idag. Så himla härligt! Jag blev så besviken när jag fick boka av min fina spa-behandling på Sunwing eftersom jag blev sjuk men den här dagen kommer att kompensera det. Vi ska mötas upp för frukost vid tio och sedan har vi behandlingar vid halv ett. Åh, vad jag ser fram emot att såsa omkring i morgonrock, simma ett par längder och surpla på något nyttigt te tillsammans med kvinnorna i min familj. Vi gör nästan aldrig något tillsammans alla vi tre och nu har vi verkligen tid att umgås. Jag har bokat in mig på massage, det ska bli så himla skönt att bli omhändetagen.

Barnen är hemma med pappan hela dagen. Sedan ser jag fram emot att komma hem till ett glatt gäng, Maja är mycket piggare idag. Jag har lovat henne att vi ska hyra film så det blir nog movietime i soffan framåt eftermiddagen.

 

Hoppas ni får en toppenlördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.