Fredagsmys – i alla fall lite

Väääääldigt spännande på barn-tv tydligen.

Så här såg det ut för en liten stund sedan när Ebbot var nyhemkommen från dagis. Han vägrade ta av sig västen, lille tokungen. Maja har inte varit på dagis idag, jag har fått vabba med henne för första gången på jag vet inte hur länge. Som ni ser är hon inte helt kry. Det har varit lungt här hemma. När min fina tjej inte sovit har hon mest kastat ett slött öga på någon av barnkanalerna. Vi har pyttsat i henne lite saft, cola, ngon bit macka, några fjärilsmakaroner och en riskaka. Inte mycket, men nu verkar hon piggare än hon var imorse, glittret i ögonen kommer tillbaka ibland och febern verkar inte vara kvar. Men det är så himla trist att hon skulle bli sjuk just nu, när hon skulle gå på på piratkalas imorgon och allt. Själv har jag passat på att skrubba, damsuga och plocka helgfint. Rut fick nämligen bokas av på grund av sjukdomen, men nu har vi fått helgfint här hemma i alla fall. Bara helgblommorna som fattas, jag hoppas T hinner hem så att han kan köpa en bukett.

Vi får nog en ganska fin fredagskväll trots allt. Det är alltid hemskt när barnen är sjuka. Jag vill bara få ta över det sjuka och vara dålig själv istället. Maja har önskat fler makaroner till middag, det ser jag som ett bra tecken. När barnen har somnat ska vi vuxna njuta lugnet med musslor, bröd och bubbel framför Skavlan. Nu är det helg!

0 tankar på “Fredagsmys – i alla fall lite”

  1. Hihi vilken liten rövar prins med massa bus i blicken :))))

    & lill tjejen da stackars. Hoppas det gick fort över!! Här var det en kräks & så feber i ett dygn & idag var det skola igen.

    Miljarders av kramar till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.