It’s mine!

Javisst, jag fick till slut tag i toppen jag bloggade om för ett tag sedan. Lika fin i verkligheten som på bild! Den r dock lite, lite stor, så jag ska kolla m ag inte kan sy in den på något vis. Men den funkar fint i instoppade jeansshorts som här. Allt är H&M idag förutom rosettskärpet som är från Asos.com.

Onsdag idag, mitt i arbetsveckan. Jag måste säga att jag inte riktigt vant mig vid tidiga mornar ännu, klockan ringer 05.45 och jag är såååå trött då. Sen är det full rulle hela dagen fram tills barnen lägger sig vid halv sju-sju. Puh! Men de brukar ju säga att det tar tre veckor innan man fått en ny vana, så om ett par veckor är jag nog på banan. Får vi hoppas. Jäsp!

0 tankar på “It’s mine!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.