Höstlista

Den här listan i vida spridd här i bloggvärlden. Jag tror att den från början dök upp hos Engla för att sedan sprida sig som en löpeld bland alla stilintresserade bloggerskor runt om i landet. Givetvis vill även jag skriva ner min stil för den här säsongen, inspirationen hittade jag inne hos Malin.

 

Stil: Damigt med en twist. Jag vill vara officechic och flörtar gärna med både sextiotal och femtiotal i höst.

Färger: Marinblått är något av en bas i min garderob. Jag kombinerar med vinrött, petrol, naturvitt, grått och lite svart. Jag kan tänka mig att färgchocka en ganska enkel outfit med klarrött, turkost, kleinblått eller senapsgult.

Överdelar: Koftor! Min räddare i nöden. Men i år satsar jag också på jumprar. Under kör jag blusar och söta toppar.

Tröja från H&M


Nederdelar: Kjol och klänning är min melodi. Antingen snäva som pennkjolar eller vippiga och härliga. Tjocka strumpbyxor i både svart och accentfärger.

Klänning från Brittiska Joy


Ytterplagg: Jag har ganska många kappor som funkar nu. Min Victor&Rolf-trench, en svart trench, en grå trekvartsärmad, a-linjeformad kappa, en knallrosa kortare variant och en söt svartvitmönstrad. Sen har jag mina två pälsar. Men jag saknar en varmare, snyggare kappa som funkar hela vintern. Och en supervarm vinterjacka för årets kallaste dagar. Var inne på en Woolrich, tills jag hörde att de kostar runt 8 000 kr. Aouch, inte riktigt min jackbudget.

Skor: Jag har ett par snygga svarta höklackade skor, ett par tjusiga lågklackade stövlar och en del stövletter. Så egentligen är jag all done. Jag kör heels och ballerinas på jobbet.

Accessoarer: Små söta örhängen, kanske något armband. Jag skulle vilja ha en fin ring (OBS! på högra handen). Är egentligen ingen smyckestjej. Jag tycker att det är så fint på andra, men själv glömmer jag bort den delen. Kanske borde jag kicka igång smyckesfasen med ett statementhalsband? Basker och skinnhandskar blir det när kylan kommer.

 

Basker från H&M och halsband från Asos.com

På jobbet: Snyggt, kreativt och damigt. Jag representerar ju min tidning och då vill jag se så bra ut som möjligt.

På fest: Min fina spetsklänning som jag köpte till Ebbots dop och andra favoriter i garderoben. Jag klär mig ganska ”festligt” till vardags så jag har ingen speciell partygarderob.

Tre saker på önskelistan: En snygg varm kappa, en härlig klänning med lång ärm och en pennkjol.

 

Klicka på bilderna för att komma till bildkällan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.