Höstens helgmåsten

 

Höstens måste väl ändå vara mysets högsäsong? Om vi bortser från julen då, då mysigheten slår all time high. Årstiden just nu är ju lite murrig, lite fuktig och lite småkall och då vill i alla fall jag spendera mins en helgdag på hemmaplan. Skrutta omkring i myskläder in på eftermiddagen. Tända vackra ljus, läsa något trevligt och bara myyyyysa.

Det här är mina favoriter för säsongen. Någon gång under ledigheten vill jag dricka något bubbligt. Det blir nog troligast inte den här bingade moeten, men någon god prossecco eller cava funkar lika fint. Färska blommor är ett helgmåste 2012, i veckan fick jag fina gladiolus av T som står sig vackra nu över helgen. Jag älskar magasin och i höst inspireras jag gärna av Martha Stewart’s Living, Ideal Homes, Allt i Hemmet som blivit fantastiskt nu när Anna Z har tagit över, ToppHälsa, Mama, Lantliv och Family Living. Jag är ljusaholic och mitt underbara doftljus jag fick av mamma i somras har brunnit upp så nu är jag på jakt efter ett nytt. Kanske borde jag investera i ett med hög kvalitet? Mysiga pyamasbyxor som funkar lika bra som softa-hemma-brallor är ett måste! Vi har akut filbrist här hemma och den här kabelstickade varianten är garanterat ett alternativ att fundera över.

Vilka är dina helgmåsten i höst?

 

 

Övriga bildkällor: Moet, blommor

0 tankar på “Höstens helgmåsten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.