Breakfast för två


Hehe, på jobbet har vi policy på att inte skriva på svengelska. Ni som har hängt med ett tag vet att jag äääääälskar att blanda in engelska ord och uttryck när jag skriver. Och när jag pratar. Jag fick faktiskt en ganska bitsk kommentar från en läsare en gång som frågade om jag tyckte att jag var flashigare än andra eftersom jag skrev på svengelska allt som oftast. Som jag skrattade när jag läste den kommentaren. Som om jag skulle ha utvecklat en strategi med mitt bloggspråk för att kunna skriva mina läsare på näsan att jag minsann är bättre än er. Varför skulle jag vilja göra så? Ett sådant beteende ligger så långt ifrån vem jag är som person. Det ni får se på bloggen är det ni skulle få se i verkligheten om ni träffade mig. Självklart skriver jag inte om allt här på bloggen. Den är min lilla lyckobubbla som jag fyller med saker jag älskar. Jag skriver aldrig om när jag har tuffa dagar, när barnen har gnällmarathon (okej, det kanske händer ibland) eller när jag inte tror på min egen förmåga. Men det jag skriver är sant och jag är inte sämre eller bättre ä någon annan. Jag gillar bara att slänga in engelskan i skriften. Förstår ni hur jag får hålla tungan i mun när jag skriver artiklar?

Nåväl, det var ju inte det jag ville berätta om. Igår knyckte ju morfar kidsen vilket betydde att jag och T kunde sova hur länge vi ville. Jag kan inte minnas när vi kunde sova så tillsammans. Jag ville tydligen sova till kvart i nio. Sedan gick jag upp för att fixa lyxfrukost på sängen. Bake off-croissanter, mammas goda plommonmarmelad, cream cheese, apelsinjuice -God morgon Florida är favoriten, kaffe och en skål med färska bär och vaniljkesella. Mums! Jag är fortfarande proppmätt!Vi åt i sängen med Svenskans alla delar utspridda på täcket och Nyhetsmorgon på tvn. Mys, mys, mys!

Snart kommer kidsen hem och vid fem droppar vårt middagssällskap in. Vi har bjudit in min syster och hennes kille och Ts bror. Det blir hembakt pizza med massor av gott på och semifreddo till efterrätt. Det blir en riktig mathelg med tanke på att vi hade räkfrossa igårkväll! Tur att jag har bokat in ett pass imorgon!

0 tankar på “Breakfast för två”

 1. Hej!
  Jag tror inte jag kommenterat här inne förut, trots att jag följt dig till och från i ganska många år.
  Jag ville bara tala om att den feel-good-känslan du strävar efter är nånting som jag verkligen uppskattar! Jag är precis som du småbarnsmamma (har en alldeles egen liten Maja :-)!) och kämpar på med vardagen och man behöver verkligen platsar där allt faktiskt bara är toppen! Och en av de platserna för mig är din blogg. Här inne finns inga pekpinnar, inget tjafs. Bara en stor portion kärlek, omtanke och vardagspiff! Så Tack!

  Kram Sandra

  1. Tack själv Sandra för dina fina rader, jag blir alldeles glad ända in i själen när jag läser dina ord. Jag är lycklig övar att jag har completed the mission. Stor kram

 2. Hej!
  Du känner inte mig, men jag följer din blogg och tycker att den är väldigt inspirerande och mysig! Jag har aldrig tänkt att nåt inlägg skulle vara snobbigt. Din blogg är jättetrevlig tycker jag!

  Tack för inspiration!

  Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.