Helgen börjar NU!

Finally friday, eller vad säger ni? Det tar på krafterna att vara working mama, har varit fullkomligt slut om kvällarna den här veckan. Och då jobbar jag bara 75% (har valt att gå ner i tid för att ha en chans att hinna träffa barnen). Nu är det ett par dagars ledigt, något som ska bli så härligt. Ikväll är det bara jag och T hemma, barnen är ”kidnappade” av mormor och morfar. Lyx för oss alla fyra! En stor skål räkor står och väntar i kylen, där ligger även bubblet som ska bli kallt och på tvn är det Skavlanpremiär. Det kallar jag fredagsmys! Men innan dess ska jag få sjunka ner i ett varmt skumbad med en ny tidning och något gott i glaset. Mmmm…

Imorgonbitti har jag tänkt att bjuda min älskling på frukost i sängen, något vi aldrig gör. Lite slötittande på tvn, alla delar i morgontidningen och godsaker i form av croissanter, färska bär, juice och godkaffe. Nästa så att jag längtar efter morgondagen redan nu. Men bara nästan.

 

Bildkälla

0 tankar på “Helgen börjar NU!”

  1. Glad fredag! Har läst din bloggen flera flera år och äääälskar den! Ända sedan Maja föddes faktiskt! Hoppas du och din dude får en lovely afton! Blir verkligen inspirerad av allt mys ni gör såväl familjen som du själv!! För att inte tala om all mumsig mat! Tack för att du bloggar så bra och som sagt en underbar start på helgen önskar jag dig!

    EMMA <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.