Blått, prickigt, rosett och lite grönt

Okej, kanske inte färgchock som jag utlovade igår, men bättre än helsvart! De gröna benen piggar i alla fall upp, strumpbyxorna är från H&M. Koftan från samma butik har varit borta hela sommaren och är av favoriterna så jag blev så lycklig när jag hittade den i T:s del av garderoben igår. Linnet och  skärpet är från samma butik och kjolen från Gina Tricot. Skorna hittade jag på Skopunkten förra veckan.

Härligt med fredag idag! Barnen och T är lediga eftersom dagis är stängt för planering så jag kan fokusera helt på jobbet. Vill verkligen försöka få mycket klart idag så jag kan börja med nya tag på måndag och ta helg med gott samvete. Nä, dags att ladda kaffemaskinen och sticka iväg!

Ikväll börjar Skavlan så det blir fredagsmys i soffan, vilket är ert bästa jippie-helgen-är-här-det-måste-firas-tips?

0 tankar på “Blått, prickigt, rosett och lite grönt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.