All black

Så här har jag sett ut idag, alldeles nattsvart. Jag tror jag bestämt får undvika det i framtiden för jag har känt mig lite nere idag. Så imorgon får jag ta och färgchocka mig själv på något vis. Då är det ju finfredag! Idag hade jag i alla fall kjol som egentligen är en klänning från H&M Trend, koftan är från Primark, strumpbyxorna från H&M och Lilla My-skorna är från Din Sko.

Nu har dock den här outfiten åkt av till förmån för betydligt skönare soffhängskläder. T är på mingel och barnen ligger i sina sängar. Själv funderar jag på om jag ska slötitta lite på TV eller om jag ska ta ett skönt bubbelbad innan jag hänger en timme med Pam Am-tjejerna. Alla dessa beslut, hihi. Hoppas ni får en fin kväll!

0 tankar på “All black”

  1. Ja fy så hemskt! Inte roligt alls. Men ja, det går ju över snabbt och man får väl tänka så. Elliot har varit så glad hela tiden och äääälskar verkligen dagis. Men små bakslag kommer väl komma då och då, oavsett…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.