Egentligen borde jag inte…

20120905-081546.jpg

Bli förälskad i Ikeas nya industrichica rullvagn Råskog men jag kan inte låta bli. Jag tycker att den är så himla tjusig i all sin enkelhet och med sin turkosa färg. Jag vet inte var jag ska ställa den eller vad jag ska ha den till men jag kan ändå inte låta bli att drömma om den. Ska jag ha den som avlastningsbord bredvid soffan? Eller som sängbord? Egentligen har vi inte behovet, man vad ska man göra när man faller pladask?

0 tankar på “Egentligen borde jag inte…”

  1. Hej! Jag har följt din blogg sedan du var på Veckorevyn och aldrig kommenterat. Men idag tänkte jag på hur glad jag är att du uppdaterar så ofta nu och att du verkar ha hittat din stil…Så – jag tänkte att det kanske var dags och berätta just det. / M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.