Bordeaux, paljetter & en garderobsfavorit

God morgon girls (and boys, om ni är några)!

Onsdag, lillördag och sista dagisdagen för kidsen den här veckan eftersom förskolan är stängd för planering imorgon och på fredag. Skönt, då blir det ett stort moment mindre resten av veckans mornar och de får njuta av farmor och pappa varsin dag. Sedan är det vips helg, trevligt trevligt! Måste berätta om passet igår, KI Balans var så skönt. Perfekt för er som är stela, kontorsarbetande, stressade eller lite allmänt ur fas. Det var stretching, tänjning och lite styrka  en harmonisk timme. Jag hade bomull i huvudet när jag klev ur salen. Sååå underbart!

Idag kör jag vinrött! Blusen, som egentligen är en klänning men som känns lite väl kort en onsdagsmorgon, är alldeles ny. Jag matchar den med mina favvoshorts, som har tjänat mig väl. Skärp eftersom shortsen blivit för stora och strumpbyxor i samma färg som blusen. Skorna är sommarens favorit.  Jag körde visst all H&M idag.

0 tankar på “Bordeaux, paljetter & en garderobsfavorit”

  1. Du är väldigt fin i nya frillan, passar perfekt med din stil och viljan att vara en chic kontorsarbeterska/mamma! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.