Träningsvärk deluxe

20120904-160038.jpg

bildkälla

I söndags kände jag att jag verkligen, verkligen behövde träna efter en massa sjukdom. Var så nervös inför jobbstarten så jag var tvungen att bli av med lite energi. Jag råkade visst boka in mig på ett pass som måste vara ett av Friskis tuffaste, intervallflex. Oh my, jag höll på att svimma flera gånger. Det var så himla j-o-b-b-i-g-t. Och som ”tack” fick jag väldigt, väldigt ömma muskler. Men här märker jag faktiskt en attitydskillnad, så här efter ganska många månader med regelbunden träning. Förr hade jag aldrig någonsin satt min fot på passet igen. Jag hade undvikit det som pesten. Men nu blir jag istället så sugen på att ta mig an detta pass och jobba lite mer varje gång så att jag till sist orkar köra passet rakt igenom till 110%. Pepp! Pepp! Pepp!

För att tänja ut min stackars kropp och rensa huvudet lite har jag bokat in mig på ett lugnare pass ikväll. Ki balans står på schemat och det ska vara så skönt att bara vara här och nu (i salen) och försöka koppla bort att miljoner tankar i huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.