Penna som penna?

Något jag verkligen saknar i garderoben är en riktigt bra pennkjol. Jag hade en perfekt för några år sedan men jag måste ha slängt den av misstag för den dök inte upp i den stora utrensningen i våras. Åh, vad frustrerande! En pennkjol är ju det ultimata office-chic-plagget. Jag har en liten deal med T som innebär att när jag uppnår ett visst mål ska jag få köpa en ny höstgarderob och en snäv kjol står definitivt på den inköpslistan!

Men vad ska jag välja? En tjusig variant i något som verkligen ser ut att vara säsongens färg? Den vinröda kjolen kommer från Asos.com. Eller kanske en med lite mer attityd i form av prickar från Lindex kollektion Holly&Whyte? Kanske bäst att satsa på en budgetvarian från H&M  i svart som går att kombinera i oändlighet? Den härliga, prickiga saken från Oscar De La Renta/Net-a-porter.com är ju förstås inget annat än en önskedröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.