Kjol med snurr och blå skor

Topp från Lindex, kjol från H&M, strumpbyxor H&M och skor Skopunkten

God morgon tisdag!

Gårdagen var nästen lite surrealistisk. Det kändes så märkligt att kastas in igen, nästan som om jag aldrig varit borta. De som fanns kvar (det är ganska stor omsättning där jag arbetar) hälsade mig varmt välkomna tillbaka och det var roligt att träffa de nya tjejerna i redaktionen. Nä, nu är det lite bråttom här, got to run!

0 tankar på “Kjol med snurr och blå skor”

  1. Hej! Har följt din blogg sedan du blev gravid med Maja. Ville bara säga att du har en superhärlig blogg och ger mig massor av inspiration varje dag! Jag skriver det för sällan bara:)
    Massa kramar till dig!! // Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.