Working mama!

Jaha, så var måndag den 3 september här och det är dags för mig att gå ifrån det härliga mammalivet som jag ägnat mig åt i över 18 månader och kasta mig in i arbetsvärlden igen. Jag ska erkänna att jag är lite pirrig och det ska bli både annorlunda och spännande att komma igång igen. Klänningen är från H&M och är köpt i Amsterdam, koftan är från samma butik, fast inhandlad på svensk mark. Väskan heter Bayswater och kommer från Mulberry, åh som jag har saknat min jobbväska! Skorna är i mockaimitation och dem fyndade jag i en butik i Thailand.

0 tankar på “Working mama!”

  1. Lycka till på jobbet Stina!
    Det kommer att gå så bra, du kommer att förvånas hur fort man vänjer sig vid ny vardag. Jag har jobbat i tre veckor nu redan. Än så länge är barnen hemma med pappa, men idag början lilla Hedvig skolas in på dagis så smått.
    Din blogg är så fin och jag läser fortfarande fastän min blogg är slut och jag sällan kommenterar. 🙂
    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.