Majasöndag

20120902-103100.jpg

Igår konstaterade jag att min dotter behövde lite mer egentid med mig. När vi har umgåtts så mycket tillsammans jag och barnen så blir hon ofta väldigt mycket storasyster och inte så mycket dotter. Hon får ofta stå tillbaka för lillebror som fortfarande kräver så mycket mer. Då blir det en hel del tjafs. Som tur var föll det sig så bra att vi fick möjlighet till lite mamma&majatid idag. Vi är på väg till söder för att se Madagaskar 3 och äta hamburgare! Så mys och jag märker hur lycklig Maja blir när hon får hela mig för sig själv.

20120902-103112.jpg

0 tankar på “Majasöndag”

  1. Fina tjejer! Låter som en helmysig dag! Måste bara säga det att jag fallit pladask för din blogg! Har inga barn ännu men börjar längta smått när man får läsa om alla mysiga familjestunder 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.