Septembers to do

Hej och välkommen september. Nu är det officiellt höst och regnet fortsätter att ösa ner. Eftersom jag studerat i sexton år lever jag fortfarande i termintänket, även om det var många år sedan som jag skolstartade. Men när hösten drar igång igen får jag alltid en exra energiboost. Om jag förknippar sommaren med att försöka att vara ledig så mycket som möjligt är det på hösten jag vill få något gjort. Under årets varmare månader prioriterar jag familjehäng och återhämtning. Nu när det blir kallare ute kliar det i fingrarna. Jag vill komma igång. Få ordning. Strukturera och organisera. Pyssla och göra fint. Därför tänker jag från och med den här månadsstarten införa en to do-lista. Jag tänker återkomma till listan när månaden är slut för att kunna bocka av och formulera en ny inför nästa månad. Listan kan innehålla allt från hushållssysslor till personliga mål som jag vill uppnå. Jag tänkte att om jag skriver ner allt här i bloggen måste jag ju se till att det blir gjort så att jag inte behöver skämmas inför er. So here we go, i september ska jag:

 • Träna minst två gånger i veckan, en veckodag och en helg. Det är en lagom ambition så här i början på livet som working mama.
 • Rengöra ugnen. Den är alltid bortglömd. Innan månaden är slut ska både den och alla plåtar vara skinande rena!
 • Hitta balansen mellan lämna-hämta-jobba-vara bra mamma-vara bra flickvän-hitta egentid. Det är en utmaning så här i början, men jag tror och hoppas att vi vid nästa månadsskifte har hittat bra vardagsrutiner.
 • Måla naglarna ofta. Det är alldeles för fint för att låta bli!
 • Ha dejt med T
 • Gå på Spa och njuta med mami och sis
 • Tvätta alla fönster invändigt
 • Blogga minst två inlägg per dag
 • Rensa och omorganisera köket
 • Planera Majas födelsedagskalas
 • Hänga upp mina pompoms i sovrumstaket
 • Måla klart minst en köksstol
 • Hitta köksbord
 • Ingen choklad/bakelser/läsk mellan söndag 24.00 och fredag 18.00. Gotteri på helgerna är helt ok!

Sådärja, vi börjar så. Vad ska ni hitta på i september?

0 tankar på “Septembers to do”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.