Maja a/w 2012

Nu inför dagisstart är det ju lillebror som fått en välbehövd påfyllning av garderoben. Jag har oändligt dåligt samvete för att storasyster inte har blivit lika bortskämd med nya plagg. Därför har jag bestämt att nästa månad ska få bli Majas. Då ska hennes garderob inventeras och fyllas på. Jag drömmer om att hon och jag åker in till city själva och fyller kasse efter kasse med härliga höstplagg. Maja har blivit så gammal att hon gärna får vara med och shoppa, det blir bäst så. Eftersom hon är min dotter ratar hon jeans och alla andra typer av byxor och älskar klänningar och kjolar. Eftersom jag är den jag är och väldigt sällan bär byxor själv kan jag inte argumentera emot henne. Därför kommer garderoben att bestå av klänningar, toppar, kjolar, koftor, strumpbyxor och leggings. Fina på och sköna att leka i. Zara har så otroligt fina barnkläder för flickor i hennes ålder och jag tycker att de blivit bättre prismässigt, håller ni med? De har så ljuvliga plagg för den större tjejen vars mor inte behöver vara riktigt lika orolig att plaggen ska gå sönder på grund av tuff lek. Maja är överlag en ganska lugn tjej och jag tror att hon skulle klara av lite ”finare” plagg. Åh, vad jag längtar till vår tjejdag med shopping, lunch och kanske en bio?

Ljuvliga ting som min dotter skulle bli bedårande i! Allt är från Zara.

0 tankar på “Maja a/w 2012”

  1. Ja Zara har verkligen urfina barnkläder!! Jag gillar deras damkläder också och idag kikade jag in i butiken i Nakca Forum och blev återigen så besviken…De har inget av allt det fina som finns på hemsidan..Får nästan känslan av att Fprum är Zaras dumpnings-butik…

    1. Usch då! Jag har köpt via webshopen ett par gånger, hur smidigt som helst! Antingen betalar du 40 kr frakt och för levererat till dörren eller så hämtar du ut paketet i valfri butik, kostnadsfritt! Prova att klicka hem nästa gång! Jag tycker det kan vara svårnavigerat och stökigt i de fysiska butikerna. Men webshopen (och Appen) är ju hur bra som helst!

  2. Då ska jag testa webshopen helt klart! Tycker som du att de har väldigt dålig ordning och det är svår överskådligt i butikerna, även om det är helt klart bättre på Sturegallerian.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.