Dagens mama

20120831-130538.jpg

Passade på att föreviga dagens outfit när jag okynnesprovade lite kläder i en butik. Här i Sthlm fullkomligt öser det ner så det fick bli gummistövlar på fötterna. Kanske inte det chicaste men det är skönt att vara torr om fötterna. Strumpbyxorna är höstigt petrolgröna och nyinköpta eftersom Ebbot rev sönder mina vid lämningen. Stora revor i nylonen må vara trendigt som tusan just nu men det är verkligen inte min kopp te. Det är däremot söta klänningar, som den här som jag köpte i en butik i Thailand för många år sedan. Koftan från Zara värmer mig den här lite murriga fredagen. Väskan är fylld med bröllopstidningar och kommer från Rules by Mary.

0 tankar på “Dagens mama”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.