Frukost med favvoboken

God morgon torsdag!
Här vaknar vi till med lite frukost. Idag blev det grekisk yoghurt med nektarin, kokos och mandel med kokt ägg och några skivor vattenmelon. Riktigt smarrigt! Jag passade på att läsa några sidor ur boken Det bästa av allt av Rona Jaffe. En riktigt, riktigt bra bok som jag varm rekommenderar. Den handlar om ett gäng unga kvinnor i femtiotalets New York. Om kärlek, vänskap, jobb, svek och dramatik. Ett tidsdokument om hur det var att vara ung kvinna för sextio år sedan.

Från nästa vecka ser frukoststunden annorlunda ut. Barnen kommer att äta sin på dagis och jag på kontoret. Jag tror att jag ska köpa en hink grekisk yoghurt och göra egen granola. Det blir nog en bra frukost. Har ni andra bra förslag på jobbfrukostar?

20120830-075823.jpg

20120830-075835.jpg

0 tankar på “Frukost med favvoboken”

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Vad gott det lät med nektrain, kokos och yoghurt. Måste testas! Nästan som efterrätt 😉

    Jag äter frukost på jobbet varje morgon. Gör havregrynsgröt med vaniljpulver, psylliumfröskal och till det hallon och en skvätt grädde. Riktigt gott! Vaniljpulver i gröten är verkligen en höjdare =)

    Ha en härlig dag och lycka till nästa vecka!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.