Inspirerad!

Jag har haft en härlig dag inne i city med Petra. Mission var att hitta tofflor till Ebbot. När det var avcheckad kunde jag flanera lite för egen del. Fick hålla hårt i visakortet, särskillt inne på Zara där det kryllade av vackra kappor och skira blusar som gärna skulle få följa med i blå kassar hem till mig. Jag lyckades hålla mig till ett par mockaliknande koboltblå ballerinas för ett bra pris som får bli perfekta jobbskorna när jag inte vill ha klackar. Men mest passade jag på att spana på alla ultrchica kontorsflickor som smet ner på stan under lunchen. Nu är jag så sugen på att inventera garderoben och ta fram riktigt fina jobblooks. Det är egentligen inte så stor skillnad på min mammaledighetsgarderob och min obbgarderob, den senare är bara lite mer genomtänkt, lite chicare och gärna med en twist. Skötväskan är förstås utbytt till Mulberryn och lågskorna till klackar. Men med en ny säsong gäller det att tänka om. Det kan också vara en god idé att ha lite outfits på lager till mindre inspirerade mornar. Åh vad kul det ska bli att få klä sig lite extra fint!

Jag passar på att söka lite inspiration online, hittade en så härlig streetstyle sida med massor av tjusiga damer.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.