Barndans?

Bildkälla

Maja älskar att dansa. Så fort jag sätter på musik drar hon igång med sina moves, riktigt taktsäkert också för den delen. Vi har funderat länge på att låta henne gå på någon aktivitet och nu i höst tror jag minsann att det är dags. jag har spanat runt lite och på vår sida av stan finns det en hel del hobbies för de små att ägna sig åt. Vi har funderat på konståkning (kö), simskola (Maja vill inte) och fotbollsskola (fel säsong) men jag tror ändå det blir någon slags danskola. Vår allra närmaste sim-och sporthall är alldeles nyrenoverad och de har en kurs med danslek som passar både tidsmässigt och plånboken – dessa barnkurser kan ju vara hutlöst dyra. Jag ska köra idéen med T ikväll så tror jag att vi bokar in henne på en sådan kurs. Det kan bli kul! Har era barn aktiviteter? Vad gör ni? Tycker de att det är roligt?

 

Publicerat i Maja:

0 tankar på “Barndans?”

 1. Linnéa började på dans i vintras och ÄLSKAR det. Vi har bokat upp henne för hösten och hon har längtat på att den ska dra igång (börjar nu på lördag). Förra hösten gick hon på lekgympa på korpen men det var inte lika roligt tror jag.

  Tror det är bra att få igång tänkte att ha aktiviteter redan nu så de fastnar för något senare.

 2. Vi har testat dans med 5-åringen både när hon var nästan 3 år och förra året men trots att hon verkligen gillar musik och rörelse så ville7vågade hon inte vara med…Nu började vi med simskola i våras och kommer fortsätta med det.

  Med 3-åringen testade vi också dans vid 2-års ålder men det funkade inte alls…Förra veckan började hon på simlekis och det är en hit!

  Utöver simningen så hyr jag ponnys på ridskolan där jag vuxit upp och tidigare jobbat på och det är väldigt populärt:-)

  Det är ju väldigt kul att göra/hänga på på någon aktivitet med barnen 🙂

 3. Min stora tjej på 4,5 har gått på barngymnastik sen hon var 3 år, först som familjegympa med mig, men när hon fyllde 4 år fick hon gå själv, 45 minuter gympa och jag fick sitta i omklädningsrummet 🙂 Hon älskar det! Tycker det är roligt att göra ngt själv, men ändå veta att mamma är nära om det skulle hända något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.